Aanbieding!

Buddy-Bag

 59,95 69,95

-14%

Buddy-Bag: De Ultieme, Duurzame Helmopbergoplossing

Ontworpen met passie door een team van vier enthousiaste ondernemers, is de Buddy-Bag niet zomaar een product; het is een antwoord op een groeiende behoefte. In een wereld waar de veiligheid op de weg essentieel is, biedt de Buddy-Bag dé perfecte oplossing voor het veilig en handig opbergen van je scooter-, bromfiets- of motorhelm.

Probleemoplossend en Innovatief: Sinds de recente invoering van de helmplicht, worstelen velen met de vraag waar ze hun helm veilig kunnen opbergen. Met de Buddy-Bag behoren deze problemen tot het verleden. Geen zorgen meer over een helm die beschadigd raakt door regen of vocht; de Buddy-Bag biedt een veilige en droge haven voor je helm, waar je ook heen gaat.

Gemaakt van Hoogwaardige, Gerecyclede Materialen: Elke Buddy-Bag is vervaardigd van afgekeurde, maar kwalitatief hoogstaande gymmatten en Festivalbanners. De buitenkant, bestaande uit bisonyl (een geplastificeerd PVC-doek), maakt de tas duurzaam, slijtvast en waterafstotend. Door deze gymmatten en festivalbanners een tweede leven te geven, draagt Buddy-Bag actief bij aan het verminderen van afval en de productie van nieuwe materialen, terwijl elke tas een uniek ruig karakter behoudt.

Gegarandeerde Veiligheid: Dankzij een geïntegreerd veiligheidsmechanisme en een stevige staalkabel waaraan de helm wordt bevestigd, is de Buddy-Bag meer dan een opbergtas: het is een fort voor je helm. Bevestig de Buddy-Bag eenvoudig aan het slot van je scooter, bromfiets of motor, en je kunt met een gerust hart je voertuig achterlaten.

Koop Hier Jouw Buddy-Bag en Ervaar de Vrijheid van Zorgeloos Rijden!

 

Verzending binnen 14 dagen na bestelling (mits op voorraad)

Extra informatie

Kleur: No selection

Blue, Blue love, Blue striped, Blue white striped, Dark blue, Dark blue leatherlook, Gray, Green striped, Green white, Greenstriped 2, Groen wit, Hout look, Kalm Green, Light blue, Light blue leatherlook, Pinkpop Bluerock, Pinkpop colors, Pinkpop Logo, Pinkpop Woodlook, Pinkpop Woodlook 2, Red, Red yellow striped, Striped, Striped 2, Woodlook, Woodlook 2, Licht blauw, Donker blauw, Rood